跳轉到主要內容

Operations

Allround Operations Administrator

  • 標題 Allround Operations Administrator
  • 功能 Operations
  • 子功能 Operations (Generalist)
  • 位置 Beerse, Antwerp, Belgium
  • 刊登日期
  • 參考 2306140604W
馬上申請
共用

描述

Janssen Pharmaceutica NV is een toonaangevende speler in de farmaceutische industrie, gespecialiseerd in de distributie van klinische studies, medicijnen en geavanceerde therapeutics. Ons hoogtechnologisch magazijn speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de veilige en tijdige levering van deze essentiële producten. We zijn op zoek naar een gemotiveerde Allround Operations Administrator om het DC Beerse Admin team te versterken.

Ben jij een administratieve duizendpoot, heb je affiniteit met SAP en ben jij geïnteresseerd in logistiek?  Dan is de bovenstaande job misschien wel iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar een M/V/X die zich kan vinden in de volgende verantwoordelijkheden:

·         Het uitvoeren van diverse administratieve en coördinerende activiteiten, bieden van ondersteuning bij twee of meerdere domeinen (distributieplanning, shipping clerk, diverse verzendingen, admin en compliance support) zodat alle orders/zendingen volgens planning, budget en middelen tijdig geleverd kunnen worden.

·         De uitvoering en coördinatie van transport & douanedocumenten

·         ‘Letter of Credit” operation management

·         Actieve deelname aan teamvergaderingen en procesverbeteringsinitiatieven met focus op kwaliteit en efficiëntie

資格

Kwalificaties:

·                Kennisniveau Bachelor of gelijkwaardig door ervaring

·                Kennis van logistieke processen

·                Accuraat

·                Kennis van voorschriften m.b.t. veiligheid, milieu en GMP

·                Beschikt over de verplichte certifica(a)t(en) (IATA, ADR, …) binnen betrokken domein (indien van toepassing) ... is een plus

·                Kennis van Letter of Credit is een plus

·                Ervaring met internationale handelsstromen en import/export documentatie en regelgeving is een plus

·                Kennis van SAP eWM is een plus

·                Kennis van gebruikers- en specifieke software

·                Kennis van het Engels (gesproken en geschreven)

·               Deze functie vraagt flexibiliteit betreffende de werktijden: gespreide aanwezigheid is vereist van 7u tot 18u, in overleg met collega’s

Wat kunnen wij jou bieden:

Je komt terecht in een dynamische afdeling waar geen enkele dag dezelfde is.

Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een dynamische farmaceutische onderneming waar automatisering en efficiëntie centraal staan. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de distributie van cruciale medicijnen en therapeutica die levens veranderen. Naast een competitief salaris bieden we ook uitgebreide voordelen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Als je klaar bent om je carrière in de farmaceutische logistiek te lanceren of voort te zetten en als je voldoet aan de bovenstaande vereisten, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan ons toegewijde team van professionals.

Janssen Pharmaceutica NV is een werkgever die gelijke kansen biedt en we verwelkomen sollicitaties van mensen met diverse achtergronden en ervaringen.

加入我們的 Global Talent Hub

內部一覽
J&J 自訂職位配對
為您準備的消息。

开始