Pular para o conteúdo principal

Engineering

Sr Maintenance Engineer

 • Título Sr Maintenance Engineer
 • Função Engineering
 • Sub função Industrial Manufacturing
 • Local Leiden, South Holland, Netherlands
 • Postado
 • ID obrigatória 2306111765W
Candidatar-Se Agora
Compartilhar

Descrição

Sr. Maintenance Engineer 

Business System Owner Clean Utilities 
PG25

Wie zijn wij

Wij zijn het onderhoudsteam van Janssen Biologics, en ons team zorgt voor de productiemiddelen van de Janssen Biologics productiefaciliteit. Wij verbeteren de betrouwbaarheid van onze installaties, faciliteiten en gebouwen op onze site in Leiden. Veel partijen zijn betrokken, zowel intern als extern, bij onze kerntaken. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze patiënten, onze medewerkers en onze omgeving is een belangrijk speerpunt van het onderhoudsteam.
Naast onze productiefaciliteit in Leiden wordt er momenteel gebouwd aan een nieuwe Janssen Supply Chain Lentiviral Vector (LVV) productiefaciliteit in Sassenheim, Nederland, die zal worden georganiseerd als een nieuwe business unit voor Janssen Biologics (JBV). Deze productiefaciliteit voor biologische geneesmiddelen moet een belangrijke leveringsoptie worden voor commerciële LVV ter ondersteuning van het wereldwijde Janssen BCMA CAR-T-programma voor multipel myeloom, een ziekte die jaarlijks ongeveer 160.000 patiënten treft.

Wat is de functie

 • Als Sr. Maintenance Engineer - Business System Owner (BSO) Clean Utilities ben je verantwoordelijk voor het beheer van een bestaand asset pakket dat in staat is om aan de leveringsvereisten van de productiefaciliteit te voorzien. Dit houdt in dat met optimale betrouwbaarheid, kwaliteit en kosten de utiliteiten geleverd worden. Het asset pakket bestaat o.a. uit de volgende installaties; Demineralisatie Installaties (DI), Water voor Injectie (WFI)
 • Je stelt in samenwerking met; de onderhoudsafdeling, operatie utiliteiten en engineer, voor de betreffende assets, plannen op voor langere termijn investeringen. Deze plannen worden dan met inbrengen van de BSO omgezet in ‘need statements’, CAPEX reserveringen/aanvragen, en verbaal gepresenteerd tijdens begrotingsronden (Sr. Management).Tijdens realisatie van de investeringen zul je nauw betrokken zijn in de management of change (MoC); het ontwerp, inbedrijfstellen, kwalificatie en oplevering om te waarborgen dat je als toekomstig eigenaar een installatie geleverd krijgt die voldoet aan de gewenste betrouwbaarheid, kwaliteit en operationele vereisten.
 • Naast de lange termijn activiteiten is de BSO verantwoordelijk voor de dagelijkse beheer en in staat om bij escalatie een centrale rol te spelen bij het tot stand komen van risicobeheersing en oplossingen. Deze escalatie kunnen zich uiten als kwaliteitsissues-, grote technische storing die levering bedreigen, etc.
 • Naast je eigen inzet en vaardigheden word je bijgestaan door een team van kundige collega BSO’s, Engineers, Maintenance Engineer, Technicians en utiliteit operators.

Wat bieden wij

Wij bieden een interessante baan binnen de internationale omgeving van Janssen Supply Chain / Johnson & Johnson. Met zowel interne als externe contacten. Johnson & Johnson heeft een sterk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Qualificações

Waar zijn wij naar op zoek

 • We zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal een Technische HBO Bachelor diploma.
 • Ervaring in een sterk gereguleerde (farmaceutische/GMP) industrie is een pre.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Leiderschapskwaliteiten om informeel een team te laten leveren.
 • Goede communicatievaardigheden (verbaal en op schrift), in zowel Nederlands als Engels.

Tot Slot

Al meer dan 130 jaar maken diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DEI) deel uit van de cultuur van Johnson & Johnson en zijn ze verweven met de manier waarop we elke dag zakendoen. Ons engagement om de waardigheid en diversiteit van iedereen te respecteren is verankerd in ons Credo.
We weten dat het succes van ons bedrijf afhangt van het hebben van het beste talent in een personeelsbestand dat de diverse markten weerspiegelt die we over de hele wereld bedienen en een inclusieve cultuur die verschillende perspectieven en levenservaringen waardeert.

Daarom werken we in Nederland aan een inclusieve omgeving waarin verschillende achtergronden, perspectieven en ervaringen worden gewaardeerd en waarin al onze mensen het gevoel hebben dat ze erbij horen en hun potentieel kunnen ontplooien. Ongeacht wie ze zijn

Diversity, Equity & Inclusion bij Johnson & Johnson betekent "Je hoort erbij"!

Ben je opgewassen voor deze functie om deze belangrijke taken te leiden? We kijken uit naar je sollicitatie voor de functie van Sr. Maintenance Engineer – BSO Clean Utilities!

Participe da nossa Central global de talentos

Confira nossas oportunidades internas
Ofertas de emprego personalizadas da J&J
Novidades para você

Início