기본 콘텐츠로 건너뛰기

Non-Standard

Expert Sproei- en Postdrogen

 • 타이틀 Expert Sproei- en Postdrogen
 • 부서 Non-Standard
 • 하위 기능 Workday Associate B
 • 범주 Associate, Workday Associate B
 • 위치 Geel, Antwerp, Belgium
 • 게시
 • 참조 2406197011W
지금 신청하기
공유

묘사

Expert Sproei/Postdrogen (m/v/x) 

Jobomschrijving

Heb je passie voor een dynamische omgeving waarin je problemen kan onderzoeken en oplossingen kan identificeren en implementeren?
Dan hebben we een mooie uitdaging voor je klaarliggen. We zijn binnen het Operations Team in Geel namelijk op zoek naar een Expert Sproei/Postdrogen. Bij Johnson & Johnson in Geel worden bepaalde actieve bestanddelen verder verwerkt in een sproeidroger om de biobeschikbaarheid van de geneesmiddelen te verhogen. Sproeidrogen/ Postdrogen is een strategische technologie in de missie van onze site om nieuwe producten te ontwikkelen en lanceren.
We zijn op zoek naar een gedreven professional die mee het verschil wil maken voor onze patiënten wereldwijd. Je bent expert in de sproeidroog/postdroog-apparatuur en -systemen en het aanspreekpunt voor andere medewerkers en contractors. 
Je ondersteunt de productie activiteiten op sproeidroog/postdroog apparatuur, je behandelt de dagelijkse problemen inzake de apparatuur en technische systemen alsook met betrekking tot de procesvoering.  Daarnaast onderzoek je welke opportuniteiten er zijn ter verhoging van productiviteit en betrouwbaarheid van deze productie keten, initieert deze en fungeert als expert in de uitrol van deze projecten.

Takenpakket

-    Je ondersteunt de dagelijkse werking van de sproeidrogers en postdrogers in Plant 4, oa door het onderzoeken van incidenten, risicovolle situaties en afwijkingen in samenwerking met proces/cleaning ingenieurs, technische dienst en kwaliteitsdienst.
-    Je treedt op als expert/eigenaar van toegewezen productie-installaties.
-    Je neemt als projectleider en/of lid deel aan interne en externe projecten voor het implementeren van nieuwe apparatuur en nieuwe processen.
-    Je neemt deel aan HAZOP’s, PHA’s, wijzigingsbeheer en Process Fit 2 Plant (PF2P) oefeningen.
-    Je bedenkt, initiëert, en werkt voorstellen of oplossingen uit in functie van veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit , productiviteit. Je stuurt van deze (verbeterings)projecten in eigen beheer of in samenwerking met engineering.
-    Je fungeert als aanspreekpunt van productie en neemt zelfstandig beslissingen in de uitvoering van toegewezen activiteiten, alsook een standby rol.

자격

Gewenst Profiel

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma in een technische richting of je kan relevante ervaring voorleggen. 
 • Ervaring in farmaceutische productie (API of DP) of gelijkaardige gereguleerde (cGMP) productie omgevingen en expertise met betrekking tot sproeidroogtechnologie en PAT is essentieel.
 • Kennis van storingsanalyse, Lean en 6 sigma technieken is een troef. 
 • Je bent een echte ‘self starter’. Je neemt initiatief en gaat (pro-)actief aan het werk om zaken te realiseren. Geen kant en klare oplossing ter beschikking? Geen probleem voor jou! Met het gewenste resultaat voor ogen, ga je verder waar anderen ophouden. Je schakelt hulp in waar nodig en bent zelf niet bang om te experimenteren met nieuwe zaken. 
   
  Drukke tijden?
 • Jij slaagt erin om het overzicht te behouden en rust te bewaren voor jezelf en de rest van het team. Op een gestructureerde en pragmatische manier waak je over de voortgang en kom je stap voor stap tot het gewenste resultaat. Jij ziet zelden iets over het hoofd! 
 • Je bent assertief en durft ondanks druk uit de omgeving op een constructieve manier voor je eigen mening en visie uitkomen. Hierbij sta je wel steeds open voor andere meningen & ideeën.  Je durft ook pistes onderzoeken waaraan je zelf nog niet had gedacht. 
 • Je bent een sociaal dier! Contacten leg je erg makkelijk en dat op verschillende niveaus in de organisatie. Jij stapt makkelijk naar mensen toe en met je open houding stimuleer je anderen om ook jou aan te spreken. Binnen de kortste keren ben jij aanspreekpunt van heel wat afdelingen & collega’s. 
 • Je bent Nederlandstalig, maar kan je ook vlot uitdrukken in het Engels.


Wat bieden we je aan?

In ruil voor jouw talent, kennis en passie kom je terecht in een omgeving waar je een enorme vrijheid zal genieten om jouw stempel te drukken. Waar jouw expertise ontzettend geapprecieerd wordt en waar je bovendien continu gestimuleerd zal worden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket, een uitgebreide verlofregeling en nog heel wat extralegale voordelen.  


Sollicatieprocedure

Overtuigd? Solliciteren voor deze functie doe je door het sollicitatieformulier via onze website in te vullen. 


Gelijke Kansen Beleid

Al meer dan 130 jaar maken diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) deel uit van onze cultuur bij Johnson & Johnson en is het een integraal onderdeel van de manier waarop we elke dag zaken doen. De DEI-waarden zijn geworteld in ons Credo en voeden ons streven naar een gezondere, rechtvaardigere wereld. Dankzij ons diverse personeelsbestand en onze cultuur van verbondenheid kunnen we sneller innoveren om de meest urgente uitdagingen in de wereldwijde gezondheidszorg op te lossen.

We weten dat het succes van ons bedrijf – en ons vermogen om betekenisvolle oplossingen te leveren – afhangt van hoe goed we de uiteenlopende behoeften van de gemeenschappen die we bedienen begrijpen en daaraan tegemoet komen. Daarom koesteren we een cultuur van inclusie en verbondenheid, waarin alle perspectieven, capaciteiten en ervaringen worden gewaardeerd en onze mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Bij Johnson & Johnson horen we er allemaal bij.