Vai al contenuto principale

Engineering

(Associate) Maintenance Engineer

 • Titolo (Associate) Maintenance Engineer
 • Funzione Engineering
 • Sottofunzione Facilities (Eng)
 • Località Leiden, South Holland, Netherlands
 • Data di pubblicazione
 • Riferimento 2306142678W
Fai Domanda Ora
Condividi

Descrizione

Wie zijn wij

Wij zijn het onderhoudsteam van Janssen Biologics, en ons team zorgt voor de productiemiddelen van de Janssen Biologics productiefaciliteit. Wij verbeteren de betrouwbaarheid van onze installaties, faciliteiten en gebouwen op onze site in Leiden. Veel partijen zijn betrokken, zowel intern als extern, bij onze kerntaken. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze patiënten, onze medewerkers en onze omgeving is een belangrijk speerpunt van het onderhoudsteam.

Naast onze productiefaciliteit in Leiden wordt er momenteel gebouwd aan een nieuwe Janssen Supply Chain Lentiviral Vector (LVV) productiefaciliteit in Sassenheim, Nederland, die zal worden georganiseerd als een nieuwe business unit voor Janssen Biologics (JBV). Deze productiefaciliteit voor biologische geneesmiddelen moet een belangrijke leveringsoptie worden voor commerciële LVV ter ondersteuning van het wereldwijde Janssen BCMA CAR-T-programma voor multipel myeloom, een ziekte die jaarlijks ongeveer 160.000 patiënten treft.

Wat is de functie

Als (associate) onderhoudsengineer ben je verantwoordelijk voor het prioriteren van de werkorders (correctief en preventief) en zal je ook de budgetaanvraag voor OPEX uitgaven aanvragen en rationaliseren.

Samen met de asset/installatie eigenaar ben je verantwoordelijk voor het meerjarig asset vervangingsplan (LCM). En ook voor het bepalen en uitvoeren van de onderhoudsstrategie. Deze strategie moet bijdragen aan de groei van de betrouwbaarheid en tegelijkertijd in balans zijn met de onderhoudskosten.

Je neemt het voortouw in het organiseren en aansturen van contractor partijen en een toegewijd team van monteurs/technici om de dagelijkse onderhoudsuitdagingen aan te gaan. Dit alles met inachtneming van de veiligheids-, compliance- en GMP-normen.

De introductie van nieuwe apparatuur bied je ook de kans om deel te nemen aan (interne-) site projecten en wereldwijde J&J initiatieven. Bij het werken in projecten kom je in contact met veel verschillende nationaliteiten die deel uitmaken van de Janssen Biologics-familie, en stem je je strategie af met andere sites over de hele wereld

Wat bieden wij

Wij bieden een interessante baan binnen de internationale omgeving van Janssen Supply Chain / Johnson & Johnson. Met zowel interne als externe contacten. Johnson & Johnson heeft een sterk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Qualifiche

Waar zijn wij naar opzoek

 • We zijn op zoek naar een kandidaat met een Bs. Degree in een relevant gebied; onderhoud, mechanische of gelijkwaardig, met kennis van farmaceutische productieapparatuur. Ervaring in een sterk GMP gereguleerde farmaceutische industrie is een pre.
 • Deze rol vereist kennis van:
 • onderhoudsbeheer van apparatuur en installaties (site activa)
 • ME2 / RCM principes
 • Uitstekende interpersoonlijke, communicatie, faciliteren, en het beïnvloeden van vaardigheden met goede leidinggevende capaciteiten en een klantgerichte mentaliteit

Tot Slot

Al meer dan 130 jaar maken diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DEI) deel uit van de cultuur van Johnson & Johnson en zijn ze verweven met de manier waarop we elke dag zaken doen. Ons engagement om de waardigheid en diversiteit van iedereen te respecteren is verankerd in ons Credo.

We weten dat het succes van ons bedrijf afhangt van het hebben van het beste talent in een personeelsbestand dat de diverse markten weerspiegelt die we over de hele wereld bedienen en een inclusieve cultuur die verschillende perspectieven en levenservaringen waardeert.

Daarom werken we in Nederland aan een inclusieve omgeving waarin verschillende achtergronden, perspectieven en ervaringen worden gewaardeerd en waarin al onze mensen het gevoel hebben dat ze erbij horen en hun potentieel kunnen ontplooien. Ongeacht wie ze zijn.

Diversity, Equity & Inclusion bij Johnson & Johnson betekent "Je hoort erbij"!

Bent u opgewassen voor deze functie om deze belangrijke taken te leiden? We kijken uit naar je sollicitatie voor de functie van (Associate) Maintenance Engineer in ons onderhoudsteam!

Entra nel nostro Global Talent Hub

Dai un'occhiata
Offerte di lavoro personalizzate J&J
Novità

Inizio