Lewati ke konten utama

Operations

QC Laborant / Laborante (M/V/X) - tijdelijk

 • Titel QC Laborant / Laborante (M/V/X) - tijdelijk
 • Fungsi Operations
 • Sub Fungsi Operations (Generalist)
 • Location Beerse, Antwerp, Belgium
 • Posted
 • ID Permintaan 2206093225W
Melamar Sekarang
Bagi

Deskripsi

Wij zijn op zoek naar een full time of 4/5 laborant(e) (m/v/x) analytische chemie in dagdienst (tijdelijk) binnen de Janssen Supply Chain Beerse. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de analyses van onze grondstoffen en eindprodukten en zorg je mee voor betrouwbare analyseresultaten van onze geneesmiddelen voor patiënten wereldwijd.

Wil jij veel bijleren over verschillende laboratorische technieken en werk jij graag samen in een dynamisch team? Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn!

Takenpakket

 • Je voert analyses uit met chromatografische en/of niet-chromatografische technieken volgens de huidige Good Manufacturing Practices (GMP) en zorgt voor een juiste verwerking en rapportering van deze resultaten.
 • Je supporteert onderzoeken bij eventuele afwijkingen en ondersteunt de zoektocht naar de grondoorzaak (Root Cause Analyses)
 • Afhankelijk van de ervaring en/of interesses van de laborant kan je meer verantwoordelijkheden opnemen binnen het team of de afdeling
 • Samen met je collega´s sta je in voor het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitsniveau (Quality Control) binnen je labo. Daarbij is het belangrijk dat je aandacht hebt voor veiligheid, gezondheid en milieu.
   

Over de kandidaat

 • Je beschikt over een bachelor of een masterdiploma in een opleiding met een scheikundige en analytische achtergrond en/of hebt ervaring met de verschillende fysico-chemische en/of chromatografische technieken die gebruikt worden in een analytisch kwaliteitslabo
 • Je kan Nederlands lezen, spreken en schrijven, en je beheerst het Engels (schriftelijk en mondeling)
 • Je hebt oog voor kwaliteit, werkt graag samen in een team en ziet de positieve kant en mogelijkheden in een steeds veranderende omgeving
 • Je bent een teamspeler die flexibel is en zelfstandig

Kualifikasi

Wat kunnen wij jou bieden?

Medewerkers zijn voor onze organisatie erg waardevol! Je zal deel uitmaken van een enthousiast team in een internationale en innovatieve omgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via on the job training, e-learning, verschillende projecten en programma’s verzekeren we persoonlijke groei door te focussen op jouw talenten. Wij bieden jou enkele extralegale voordelen aan zoals bvb maaltijdcheque’s, vergoeding woon/werk verkeer en hospitalisatieverzekering waarmee we zorg dragen voor jou en je familie, nu en in de toekomst. 

Sollicitatieproces

Solliciteren voor deze functie kan door het formulier via onze website in te vullen. Daar wordt gevraagd naar je CV en motivatiebrief. Past jouw profiel binnen onze afdeling, dan mag je snel feedback van ons verwachten!

Janssen Pharmaceutica & Gelijke Kansen Beleid

Janssen Pharmaceutica maakt sinds 1961 deel uit van de Johnson & Johnson-groep en is een van de meest vernieuwende farmaceutische bedrijven ter wereld met meer dan 4,000 medewerkers in België.

De werkgevers van de Johnson & Johnson familie vinden diversiteit en inclusie belangrijk. We zetten ons in om diverse teams op te zetten die een weerspiegeling zijn van de patiënten en partners die we ondersteunen. We streven ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waar onze mensen zich thuis voelen en de ruimte krijgen om hun volledig potentieel te benutten.

Janssen ontwikkelt behandelingen voor een aantal van de meest ingrijpende ziekten en complexe medische uitdagingen van deze tijd, waaronder mentale stoornissen, neurologische problemen, infectieziekten, immunologische aandoeningen, kanker en cardiovasculaire en metabole ziekten.

 

Bergabung dalam Pusat Talenta Global kami

Mengintip ke dalam
J&J Pekerjaan yang cocok dan sesuai
Kabar untuk Anda.

Mulai