Zum Hauptinhalt springen

Customer Management

System Support Specialist

 • Titel System Support Specialist
 • Funktion Customer Management
 • Unterfunktion Technical Customer Service
 • Kategorie Experienced Analyst, Technical Customer Service (P5)
 • Standort Beerse, Antwerp, Belgium
 • Gepostet
 • Stellenangebotsnummer 2406196598W
Bewerben
Freigeben

Beschreibung

Johnson en Johnson is opzoek naar een System Support Specialist in ons Pharma Distribution center in Beerse, België.

Bij Johnson & Johnson geloven we dat gezondheid alles is. Onze innovatieve kracht in de gezondheidszorg stelt ons in staat te bouwen aan een wereld waarin complexe ziekten kunnen voorkomen, behandeld en genezen worden. Een wereld waarin behandelingen slimmer en minder invasief zijn en oplossingen op maat gemaakt zijn. Door onze expertise op het gebied van innovatieve geneesmiddelen en medische technologiebevinden we ons in een unieke positie om te innoveren in het volledige spectrum van de gezondheidszorg en zo doorbraken te realiseren die een grote impact hebben op de gezondheid van mensen wereldwijd. Meer informatie vind je op www.jnj.com

Ben jij een probleemoplosser met een passie voor logistiek? Gedij jij goed in een snelle omgeving waar je technische vaardigheden een echte impact kunnen hebben? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou!

Wat je zal gaan doen:

Als System Support Specialist in ons Pharma Distribution center in België speel je een cruciale rol in het verzekeren van de vlotte dagelijkse werking van onze distributiecentra. Je bent de go-to-person voor IT/OT-apparatuur, warehouse executie systems en procesontwerp. Uw expertise zal cruciaal zijn bij het afhandelen van systeemproblemen en -verzoeken, het analyseren van probleemtrends en het samenwerken met cross-functionele teams om logistieke operaties te optimaliseren.

De verantwoordelijkheden en impact die je zult hebben:    

 • Behandel, en los problemen, en verzoeken van klinische en andere zakelijke belanghebbenden op.
 • Coördineren van kwaliteitsonderzoeken en uitvoeren van beoordelingen voor zakelijke projecten.
 • Analyseer probleemtrends en werk samen met IT om problemen te onderzoeken en beheer daarnaast de hardware-inventaris en -levenscyclus, inclusief oplossen en zorgen voor een juiste installatie van nieuwe apparatuur.
 • Fungeren als de eigenaar van de wijziging voor nieuwe verbeteringen in softwaresystemen. En identificeer procesverbeteringen voor kosten en efficiëntie.
 • Maak, automatiseer en voer testscripts uit voor verbeteringen en presenteer voltooide testresultaten aan belanghebbenden.
 • Neem deel aan 24/5 stand-by rotatie.

Befähigungen

We horen graag van je als je aan de volgende essentiële vereisten voldoet: 

 • Bachelordiploma of relevante ervaring
 • Kennis van SAP Extended Warehouse Management
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal  
 • Mogelijkheid om te werken met geavanceerde technologie
 • Competitief salaris en voordelenpakket
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een wereldwijd logistiek netwerk

Dit is wat er op JOU wacht bij J&J:

Medewerkers zijn van vitaal belang voor onze organisatie. Je maakt deel uit van een enthousiast team in een innovatieve omgeving die persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. In deze rol heb je het potentieel om zowel ons bedrijf als je carrière te transformeren. We moedigen je aan om groot te denken en je doelen na te streven. Door middel van on the job trainingen, e-learning, verschillende projecten en programma's zorgen we voor persoonlijke groei door je te focussen op je talenten en je in staat te stellen de regie te nemen over je carrière en waar deze je naartoe leidt.

Wat onderscheidt deze rol? U krijgt de kans om proactief procesverbeteringen te identificeren en door te voeren die kostenefficiëntie stimuleren en de algehele operationele effectiviteit verbeteren. Uw bijdragen zullen een directe invloed hebben op ons vermogen om klinische studies uit te voeren, onze klanten tevreden te stellen en een vlekkeloze logistieke operatie te garanderen. 

Om in deze rol te slagen, moet je beschikken over sterke probleemoplossende en analytische vaardigheden, uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en een scherp oog voor detail. Ervaring met SAP eWM, SAP Europe2, S/4HANA is een groot pluspunt, samen met bekendheid met verandermanagementprocessen.

Sluit je aan bij ons toegewijde team en maak deel uit van een organisatie die innovatie, samenwerking en continue verbetering hoog in het vaandel heeft staan. Zet de volgende stap in je logistieke carrière en solliciteer vandaag nog voor de functie van System Support Specialist! 

Onze toewijding aan diversiteit, gelijkheid en inclusie:

Al meer dan 130 jaar maken diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) deel uit van onze cultuur bij Johnson & Johnson en is het een integraal onderdeel van de manier waarop we elke dag zaken doen. De DEI-waarden zijn geworteld in ons Credo en voeden ons streven naar een gezondere, rechtvaardigere wereld. Dankzij ons diverse personeelsbestand en onze cultuur van verbondenheid kunnen we sneller innoveren om de meest urgente uitdagingen in de wereldwijde gezondheidszorg op te lossen.

We weten dat het succes van ons bedrijf – en ons vermogen om betekenisvolle oplossingen te leveren – afhangt van hoe goed we de uiteenlopende behoeften van de gemeenschappen die we bedienen begrijpen en daaraan tegemoet komen. Daarom koesteren we een cultuur van inclusie en verbondenheid, waarin alle perspectieven, capaciteiten en ervaringen worden gewaardeerd en onze mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Bij Johnson & Johnson horen we er allemaal bij.

Werden Sie Teil unseres globalen Talent-Hubs

Einblick
Personalisierte Stellenzuordnung bei J&J
Relevante Neuigkeiten

Start